Att tänka på när du tittar på städfirmor 

Allt fler svenskar väljer att anlita en städfirma när tiden inte räcker till i livet. Städfirmor som https://www.allabolag.se/5568824097/alberts-stadservice-ab har blivit allt mer överkomliga när det kommer till pris för vanliga privatpersoner av alla de slag. Det är ett enkelt tillvägagångssätt för att du ska få mer tid över för annat, samtidigt som du slipper den tråkiga städningen! Det finns dock en hel del saker som kan vara bra att tänka på i processen att anlita en städfirma – https://www.alberts-service.se/stockholm/flyttstadning/. Se till att lägga tid på denna del för att inte riskera att något går snett under processen. 

Hur ofta behöver du städhjälp? 

Ta dig en noggrann fundering på hur ofta du behöver och vill ha städhjälp. Det är vanligt förekommande att ta städhjälp i abonnemangsform, vilket innebär att du binder upp dig regelbunden städhjälp under en viss tid, exempelvis en gång i veckan i 6 månader. Det är även vanligt att ta in en städfirma vid ett enstaka tillfälle, exempelvis för flyttstädning eller storstädning. Om du endast vill prova på en städfirma kan du antingen endast ta in dem för ett enstaka tillfälle, alternativt ett abonnemang med en frekvens mer sällan. Städare - Cleaning suppliesOm du är fullt medveten om vilken städhjälp du efterfrågar är det bara att välja ett abonnemang som passar dina behov. Om du vill slippa städa helt kanske det passar att ta städhjälp en gång i veckan. Om du istället vill få hjälp med storstädning då och då kanske det passar bättre med städhjälp en gång i månaden. Se helt enkelt över dina behov och välj ett alternativ som passar dig, din bostad och din livsstil. 

Vilken slags städhjälp behöver du? 

En annan sak som är viktig att fundera på är vad för slags städhjälp du efterfrågar. Fundera på vilken moment du vill att städningen ska omfatta. De flesta seriösa städfirmor har ett antal moment specificerade i sina städabonnemang. Om du inte hittar någon information kring detta kan du be din städfirma om det. På så sätt får du en god uppfattning om vad du kan förvänta dig av städfirman, vilket minskar risken för konflikter och missförstånd. Moment som ofta brukar ingå i en hemstädning är: 

  • Dammtorkning 
  • Dammsugning 
  • Tömning av sopor 
  • Avtorkning av vitvaror 
  • Rengöring och putsning av badkar 

Tänk på att olika städfirmor kan ha olika specifikationer av sina tjänster. Be om en specifikation i förväg och fundera även på om det är några tilläggstjänster du vill lägga till. Några extra tjänster som är vanliga att lägga till i städningen är strykning av kläder, fönsterputsning och bäddning av sängar. De flesta städfirmor är dock villiga att genomföra de flesta typer av städtjänster, förutsatt att du betalar extra för det. Fundera noga kring detta och diskutera olika lösningar med din städfirma för att hitta den lösning som passar bäst för dig! 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *